• Customer service: 03 89 27 90 27
  • Tasting room: 03 89 27 90 31
Contact form
English GB (English)
  • Français (French) Français
  • English GB (English) English GB
Sign in
Cave Jean Geiler
Cave Jean Geiler
Menu
  • Cellar
    • Vineyard
    • Grands Crus
    • History
    • Gastronomie
  • Our Wines
    • Crémants of Alsace
    • Vins & Crémants BIO
    • Alsace wines and medal-winning Wines
    • Terroirs and speciality
    • Grands crus of Alsace
    • Late Harvest "Vendanges Tardives" and "Selection de Grains Nobles"
    • Colis
  • Promotions
  • Recipes
  • Tasting Room
  • Professionnels
  • Contact

Catégorie Recette

  • Appetizers
  • Salads and entrees
  • Fish and shellfish
  • White meat
  • Red meat
  • Alsatian food
  • International food
  • Cheese
  • Ice creams, sorbets and desserts
Recipes

Stew of monkfish and prawns, saffron risotto and cream Alsace

French gastronomy

Verrine de ceviche de St Jacques aux agrumes et avocat

Mise en bouche

Autumn pie with chocolate and chestnut cream

Autumn

Kougelhopf : "Brioche Alsacienne"

At heart of Alsace

Asperges panées au saumon fumé, chantilly au raifort

An Alsatian spring

Tarte Rhubarbe, Amandes et Fraises

Tarte sucrée

Matelote de poissons au Riesling

Au coeur de l'Alsace

Quetsch plum tart

At heart of Alsace

Fricassée de calamars au chorizo

Saveurs méditerranéennes

Maki de Poireau et poisson, Salade de lentilles

Découverte asiatique

Petites verrines de Poires au caramel beurre salé

Tout en douceur

Salade de fruits exotiques au poivre de Sichuan

Fraîcheur et exotisme

Rillettes de maquereau au curry

Mise en bouche

La Tarte au fromage blanc

Tarte

"Les Schenkele" - Beignets de Carnaval Alsaciens

Au coeur de l'Alsace

Apricot macaron

Sweet pleasures

Cabillaud Sauvage et son lit de Choucroute

Cuisine raffinée

Tagliatelles aux fruits de mer

Entre amis

Pavés de saumon au fenouil

Légereté automnale
  • 1
  • 2
  • Secured payment
  • Delivery in France
  • Tasting room
  • Tasting in video
Alcohol can damage your health. Consume with moderation.
All our wines and Cremants contain sulphites.

Cave Jean Geiler

45, Rue de la République
68040 Ingersheim

  • Service client: 03 89 27 90 27
  • Tasting room: 03 89 27 90 31
  • Contact

Our Wines

  • Crémants of Alsace
  • Vins & Crémants BIO
  • Alsace wines and medal-winning Wines
  • Terroirs and speciality
  • Grands crus of Alsace
  • Late Harvest "Vendanges Tardives" and "Selection de Grains Nobles"
  • Colis
  • Legal mentions
  • CGV
  • sitemap
  • Réalisation AGENCE 86